Executive Search & Headhunting – Automotive

Důvodů pro nábor nových talentů je mnoho: podpora růstu organizace, rozvoj nové oblasti, vyhovění nových požadavků zákazníků, získání nových dovedností, náhrada za zaměstnance, který ze společnosti odchází a mnoho dalších. V neustále se měnícím prostředí je nábor manažerů a vedoucích pracovníků klíčovým faktorem úspěchu firmy.

Vybíráme lidi, kteří jsou schopni účinně podpořit rozvoj vaší společnosti a přizpůsobit se jejím specifickým požadavkům. Naši konzultanti pomáhají společnostem projít tímto složitým procesem, který vyžaduje spoustu času, osvědčené metody, hluboké odborné znalosti v oboru a specifické dovednosti. Pracují na identifikaci mužů a žen nejlépe vybavených k tomu, aby účinně podpořili strategii rozvoje společnosti a přizpůsobili se požadavkům jejího prostředí. Poskytují komplexní služby od hodnocení kandidátů, jejich předvýběru k pohovorům a dále.

Automotive

Weakened by successive crises, including COVID, the automotive sector needs to reinvent itself and open up new horizons. At the same time, it must continue to respond to constant pressure on prices and increasingly harsh environmental and regulatory constraints. This context is reflected for the sector’s players, areas and industrial sites by an increasing number of challenges in terms of jobs and skills. We support them particularly in their challenges to adapt their models and their organisation: support for the implementation of a new organisation or new business lines, optimisation of processes and cost reduction, change in supplier panels, forward-looking skills management, recruitment and assessment, etc.

    Subscribe to our newsletter