Executive Search & Headhunting – Mass Media (Digital Media)

Důvodů pro nábor nových talentů je mnoho: podpora růstu organizace, rozvoj nové oblasti, vyhovění nových požadavků zákazníků, získání nových dovedností, náhrada za zaměstnance, který ze společnosti odchází a mnoho dalších. V neustále se měnícím prostředí je nábor manažerů a vedoucích pracovníků klíčovým faktorem úspěchu firmy.

Vybíráme lidi, kteří jsou schopni účinně podpořit rozvoj vaší společnosti a přizpůsobit se jejím specifickým požadavkům. Naši konzultanti pomáhají společnostem projít tímto složitým procesem, který vyžaduje spoustu času, osvědčené metody, hluboké odborné znalosti v oboru a specifické dovednosti. Pracují na identifikaci mužů a žen nejlépe vybavených k tomu, aby účinně podpořili strategii rozvoje společnosti a přizpůsobili se požadavkům jejího prostředí. Poskytují komplexní služby od hodnocení kandidátů, jejich předvýběru k pohovorům a dále.

Mass Media

(Digital Media)

The digitisation of the sector, the emergence of big data, programmatic purchasing, threats from internet giants… the world of communication is going through a change in direction. All these factors must be taken into account when planning a cross-functional communication strategy for the benefit of consumers/citizens. In this context, we help advertisers and agencies successfully manage their transformations. In particular, by helping them to surround themselves with talent that can provide top-notch advice and are able to think outside the box. Our consultants are experts in the media and communication sector, and can help our customers to strengthen their teams with communicators able to support companies, brands and products in their many challenges (development, reputation, protection).

    Subscribe to our newsletter