Executive Search & Headhunting – Consulting & Auditing

Důvodů pro nábor nových talentů je mnoho: podpora růstu organizace, rozvoj nové oblasti, vyhovění nových požadavků zákazníků, získání nových dovedností, náhrada za zaměstnance, který ze společnosti odchází a mnoho dalších. V neustále se měnícím prostředí je nábor manažerů a vedoucích pracovníků klíčovým faktorem úspěchu firmy.

Vybíráme lidi, kteří jsou schopni účinně podpořit rozvoj vaší společnosti a přizpůsobit se jejím specifickým požadavkům. Naši konzultanti pomáhají společnostem projít tímto složitým procesem, který vyžaduje spoustu času, osvědčené metody, hluboké odborné znalosti v oboru a specifické dovednosti. Pracují na identifikaci mužů a žen nejlépe vybavených k tomu, aby účinně podpořili strategii rozvoje společnosti a přizpůsobili se požadavkům jejího prostředí. Poskytují komplexní služby od hodnocení kandidátů, jejich předvýběru k pohovorům a dále.

Consulting & Auditing

V době, kdy poradenské a auditorské firmy přehodnocují svůj businessový model a nabídku, aby byly konkurenceschopnější, je integrace nových talentů zaměřených na účinné vedení týmu a zároveň vysoký výkon prioritou. Své klienty v takovém procesu náboru podporujeme. Díky našim hlubokým znalostem poradenských profesí jsme schopni najít vhodného manažera nebo partnera, který povede firmu při návrhu rozvojových a transformačních aktivit. Snažíme se o integraci žen a mužů s otevřenou myslí a nestandardním přístupem k práci, se silnými rozvojovými schopnostmi a kreativitou potřebnou k navrhování inovativních a převratných řešení.

    Subscribe to our newsletter