Executive Search & Headhunting – Transport & Logistics

Důvodů pro nábor nových talentů je mnoho: podpora růstu organizace, rozvoj nové oblasti, vyhovění nových požadavků zákazníků, získání nových dovedností, náhrada za zaměstnance, který ze společnosti odchází a mnoho dalších. V neustále se měnícím prostředí je nábor manažerů a vedoucích pracovníků klíčovým faktorem úspěchu firmy.

Vybíráme lidi, kteří jsou schopni účinně podpořit rozvoj vaší společnosti a přizpůsobit se jejím specifickým požadavkům. Naši konzultanti pomáhají společnostem projít tímto složitým procesem, který vyžaduje spoustu času, osvědčené metody, hluboké odborné znalosti v oboru a specifické dovednosti. Pracují na identifikaci mužů a žen nejlépe vybavených k tomu, aby účinně podpořili strategii rozvoje společnosti a přizpůsobili se požadavkům jejího prostředí. Poskytují komplexní služby od hodnocení kandidátů, jejich předvýběru k pohovorům a dále.

Transport & Logistics

Players in this multi-faceted sector are in a highly competitive market that is particularly sensitive to economic conditions. It employs a large number of unskilled workers and must hire or develop managers to support the change. Performance management skills are the key to success. We help our customers with all their performance and competitiveness issues, particularly those relating to recruitment and assessment. We help them in their search for financial, commercial (particularly international), IT/organisation, profit centre managers, etc. to support their development in businesses that are highly regulated and manage complex physical flows.

    Subscribe to our newsletter